0649316454

Praktijk

Auto (automaat of schakel)

Er kan al gelest worden vanaf 16.5 jaar (2toDrive). Wij gebruiken goede handelbare middenklasse auto’s, uitgekozen om hun goede lesmogelijkheden en niet omdat wij privé leuk willen autorijden. De auto’s zijn rookvrij en voldoen aan de eisen voor het geven van rijonderricht. U kunt bij onze rijschool kiezen voor schakel-auto of automaat-auto.

Wij hanteren een leerlingen leskaart waarop de vorderingen worden bijgehouden. Er kan gekozen worden voor losse lessen, bloklessen of een compactopleiding, precies hoe u het wenst.

Onze rijschool maakt gebruik van de mogelijkheid om bij het CBR met de kandidaat een tussentijdse toets te doen, waardoor de slagingskans op het “echte” examen sterk wordt vergroot en u vrijstelling krijgt voor de bijzondere verrichtingen. Tevens kunt u reeds tijdens de opleiding van onze ruime ervaring in Rotterdam e.o. profiteren, door deel te nemen aan de dagrit Rotterdam. Hierdoor krijgt u veel meer inzicht in verkeerszaken, wat uw slaagkans weer vergroot.

Beperking automaat rijbewijs?
Je mag alleen in een auto met automatische versnellingsbak rijden of nadien opnieuw examen doen in een schakel auto.

Al lange tijd aan het lessen om het schakelen aan te leren?
Lukt dit niet in combinatie met het toepassen van de verkeerstaken, probeer dan eens een GRATIS LES in onze automaat.(Vraag naar de voorwaarden)

 

 

AANHANGER RIJBEWIJS (BE)

De lessen worden gegeven in blokken van 60 of 120 minuten.

Het grote voordeel van losse lessen is dat u de tijd heeft om tussentijds zelf te oefenen, al is het zonder aanhanger. Ook krijgt u zo de gelegenheid om het geleerde te laten bezinken en te verwerken.

Volgt u liever een één- of meerdaagse opleiding dan kan dat natuurlijk ook bij ons.

Vor deze categorie hoeft U geen theorie certificaat te behalen.

Voor diegene die het E-rijbewijs er ‘vroeger’ bijgekregen hebben, of als het zelfvertrouwen ontbreekt, is er de mogelijkheid om gewenningslessen met eventueel het eigen voertuig te volgen.
Ook voor diegene die met een caravan gaan rijden.

 

 

OPFRISCURSUS
Voor diegene die reeds hun rijbewijs hebben, maar aan hun eigen vaardigheid twijfelen is er binnen onze rijschool een instructeur aanwezig die met geduld en een aangepast lesprogramma u helpt om weer een volwaardig verkeersdeelnemer te worden.